22

Sähköpyörä vuokraus Lahti / Vuokraa fatbike - Lahden fatbikevuokraus

Tutustu Salpausselän upeisiin maastoihin pyöräillen!

Paikallinen Lahden fatbikevuokraus tarjoaa nykyaikaisen ammattimaista sähköpyörien vuokrauspalvelua, Lahden seudulla Päijät-Hämeessä! Varaa kuljetus kotiovellesi tai nouda paikan päältä.
VARAA OMASI HYVISSÄ AJOIN!

VUOKRAA FATBIKE

SOITA

044 340 2069
040 912 8085

(pvm/mpm)

TIEDUSTELUT MYÖS SMS/WHATSAPP

Varauskalenteri

Toukokuu 2023

MaTiKeToPeLaSu
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Sähköpyörä vuokraus päijät-häme

Sähköpyörät ja palvelut

Vuokratessasi sähköfatbiken meiltä, saat Lahden seudun parasta palvelua. Kuljetamme sähkömaastopyörän vaikka kotiovellenne ja opastamme käyttöönotossa. Meidän kautta tilaat sähköpyörän
nopeasti ja vaivattomasti.
Valitse Lahden fatbikevuokraus, Päijät-Hämeen paikallinen ja mukava palveluntarjoaja! Kauttamme myös pyöräilykypärät ja muut mahdolliset tarvittavat lisätarvikkeet.

Lahden-fatbike-vuokrahinnasto

Hinnasto

Palvelemme asiakkaitamme heidän tarpeidensa mukaan. Läskipyörämme soveltuu kaikenkuntoisille,
opastamme sähköpyörän oikeaan käyttöön. Kuljetus- sekä asennuspalvelu tarpeen mukaan. Tarvittaessa kaikki hoidetaan puolestanne, yrityksen toiminta perustuu tyytyväistakuuseen. Toteutamme intohimolla asiakkaidemme haastavimmatkin toiveet.

Paras taksisovellus - Lahen Taksi

Asiakkaille etuja myös taksimatkalle

Meidän asiakkaana saat lisäksi alennuskuponkeja Lahen Taksin sovelluksella tilatuista kyydeistä. Löydät helppokäyttöisen Lahen Taksi -mobiilisovelluksen puhelimesi sovelluskaupasta. Hyödynnä alennuskoodit ja nauti sovelluksen tuomista eduista.
Palvelualueitamme Päijät-Hämeessä ovat mm. Lahden, Hollolan sekä Nastolan alue.
Sovelluksen tarjoaa: Cabigo Oy

Vuokraa sähköpyörä tai tilaa henkilökuljetukset kauttamme helposti ja nopeasti. Säästät rahaa samalla, kun tuet paikallista työtä ja laadukkaampaa Lahtelaista palvelua. Toteutamme mielellämme myös erityistoiveet ja nykyaikaisen monipuolisista ratkaisuista tarjoamme yritysasiakkaillemme sopivat palvelut.
Etsitkö Päijät-Hämeen parasta palvelua? Olet juuri oikeassa paikassa!
Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää!