Tiivistetty info/ohje vuokraajalle - A guide to customers

Lue ennen vuokrausta!
Sähkömaastopyörä joka on varustettu 1000W sähkömoottorilla, kaasukahvalla ja Fat-renkailla.

Lahden fatbikevuokraus tarjoaa turvallisen ajokokemuksen jokaiselle.

Varausnumero

044 3402069
(pvm/mpm)
hinnasto kuvake

Sähköpyörän käyttöohjeet

Tarkemmat ohjeet saat luovutuksen yhteydessä.
Tämä tuote on maastopyörä joka on varustettu 1000W sähkömoottorilla, kaasukahvalla ja Fat- renkailla. This product is a mountain bike with 1000W electric motor, twist throttle and fat tires.
Moottorin huippunopeus on 25km/h. Top speed of motor is 25km/h.
Tämä tuote on tarkoitettu vain kevyeen maastoajoon! Älä käytä tätä pyörää alamäkiajoon, hyppyihin/temppuihin tai muuhunkaan kovaan ajoon. This bike is for leisure cross country use only. DO NOT USE FOR: Downhill/Freeride, Dirt jumping or any Hard riding.
Tämä tuote on pääsääntöisesti poljinavusteinen polkupyörä ei mopo. Muista polkea. Kaasukahva on ainoastaan hetkellistä apua varten. Ylikuumenemis- ja rikkoutumisvaara mikäli moottoria vedätetään liikaa polkematta. Moottorin lämpötilan saavuttaessa 120c näytön oikeassa laidassa oleva lämpötilan lukema alkaa vilkkua. Silloin suosittelemme käyttämään vähemmän sähköavustusta. Jos moottorin lämpötila saavuttaa 140c lämpötilan tulee näytölle koodi ” INFO 03” (moottorin ylikuumenemissuoja kytkeytyy ja on odotettava n.15min että se jäähtyy ja alkaa taas toimia). This product is not a moped. It is mainly like normal pedal assist bicycle. Remember to pedal. Twist throttle is designed for momentary assistance only. If rider uses too much throttle then motor is in danger of over overheating. When the motor temperature reaches 120c the display starts blinking. This is a warning that the biker should use less electricity assistant. When the motor temperature reaches 140c there will come an error code ”INFO 03” on display (motor will automatically stop and will return the power about after 15min).
Tarkasta aina, että akku on kiinni rungossa ja ole varovainen, ettei se saa osumia. Akku on sähköpyörän herkin osa. Always check that battery is locked into the frame and be careful not hit it anything. The battery is the most sensitive part of the electric bicycle.
Harjoittele ennen käyttöönottoa pyörällä ajamista tasaisella alustalla (poljinavustin, kaasu, näytön toiminnot, vaihteet, jarrut, ajokorkeus/-asento). Before using this bike, practice using it on flat surface (pedal assist, twist throttle, display functions, gears, brakes, driving position).
Jarrujen painaminen katkaisee virransyötön moottorille. Pressing the brake will cut off the power supply to the engine.
Aktivoi virrat painamalla virtanäppäintä hetken aikaa (sijaitsee ohjaintangon vasemmassa laidassa). Säädä poljinavustimen voimaa ylös ja alas nuolista. Navigoi näytössä virtanappia koskettamalla. Huom. Akussa on I/0 - päävirtakytkin. Activate the power by pressing the power button for a moment (located on the left side of handle bar). Adjust the pedal support up and down arrows. Navigate through the display/screen by touching the power button. Nb! The battery has I/0 main power switch.
Kaasukahvan tehoalue on aina 0-1000W, riippumatta siitä mikä poljinavustimen tehoalue on kyseessä (1-5). The power range of the twist throttle is always 0-1000W, regardless of the pedal's power range (1-5).
Aja varovasti, harkiten ja ota huomioon muut liikkujat. Drive safely, carefully, and take note/care of otherpeople.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.

Maksuvaihtoehdot laskulla tai käteisellä noudon yhteydessä.
Maksaessasi laskulla, tulee vuokran olla maksettu ennen sovittua noutoajankohtaa.

Fatbiket luovutetaan käyttövalmiina ja akku täyteen ladattuna. Vuokraajan ei tarvitse huolehtia pesusta. Vuokraaja perehdytetään aina sähköpyörän oikeanoppiseen käyttämiseen vahinkojen välttämiseksi. Emme ole välttämättä halvin palveluntarjoaja, mutta asiakastyytyväisyys ja palvelun laatu takaavat sen, että vuokrauskokemuksesi meiltä on jokaisen euron arvoinen.